O nama

Tvrtka D&K d.o.o. Hrvatska je osnovana 1990 godine, a prisutna je na našem tržištu već više od 24 godine. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina uredskim materijalom, reklamnim proizvodime te poslovnim poklonima.

Također vršimo uslugu aplikacije logotipa na sve reklamne artikle tehnikama sito tiska, veza, gravure, digitalnog tiska, ...

Svi segmenti poslovanja (veleprodaja, skladište, tiskara) objedinjeni su kod nas na jednom mjestu, na prostoru od cca. 2000 m².

D&K d.o.o. Hrvatska jedinstveni  je partner za tvrtke i profesionalce koji žele poboljšati ili proširiti svoje poslovanje, a mi im jamčimo brzu, kvalitetnu i po najpovoljnijoj cijeni uslugu.

S uspostavljenom mrežom suradnika i partnera, bogatim iskustvom poslovanja, svim svojim kupcima nudimo ekskluzivna i prilagođena rješenja i pomoć pri odabiru ili odluci.

Prepoznatljivog i modernog dizajna, atraktivnih i kvalitetnih proizvoda te izrade po najvišim standardima, proizvodi iz naše ponude će se idealno uklopiti u Vaše poslovno ili privatno okruženje.

U svom poslovanju, surađujemo s velikim brojem privrednih subjekata u Hrvatskoj i zemljama članice EU kako direktnim kontaktom tako i preko marketinških agencija, tako da je dostupnost proizvoda u najkraćem mogučem roku, a pouzdane i certificirane tvrtke jamče najbolji omjer cijene i kvalitete.

Rješavanje svih potreba naših klijenata s optimizacijom troškova, to je ono što D&K d.o.o. Hrvatska može uvijek ponuditi.

Cilj nam je održati dugoročnu i kvalitetnu poslovnu suradnju s našim partnerima, a na obostrano zadovoljstvo.

D&K d.o.o. Hrvatska: jedna referentna točka za bezbroj projekata!